Personal coaching: Make space & Grow

 • Unieke combi: online en offline leren

  Online leer ik je alles wat ik weet over opruimen. Als je de online training hebt afgerond kunnen we samen effectiever aan de slag.

 • Meer rust en overzicht

  In een opgeruimd huis voel je je op je gemak. Je kunt je heerlijk ontspannen. Bespaar tijd en geld door te leven in een opgeruimde omgeving.

 • Weg met de rommel

  Ruim op en voel je lichter. Ervaar meer ruimte in je kasten, in je huis en zelfs meer ruimte in je hoofd.

Opruimcoach Iris:
“Opruimen geeft vertrouwen”

Eindelijk opgeruimde kasten


Ik help je overzicht scheppen zodat je tijd en geld bespaart. Niet meer geïrriteerd zoeken naar je sleutels of úren opruimen zonder resultaat. Hoe doen anderen dat toch? Het is mogelijk, elke dag in 5 minuutjes de boel weer aan kant.
Bij jou thuis steken we samen de handen uit de mouwen. We werken volgens een helder plan, wat ons bij de les houdt en voor positieve energie zorgt.

Geen opruim-probleem is mij te gek

Geen opruim-probleem is mij te gek! Ik help je om keuzes te maken, maar onthoud: jij beslist zelf wat er met je spullen gebeurt. Ik vertel je alles over verantwoord spullen ‘weggooien’ en hoe je alles wat overblijft handig kunt opbergen, zonder dat het snel weer een rommel is.Perfect voor jou als jij

 • wilt opruimen maar het lastig vindt om ermee te beginnen
 • perfectionistisch bent en je afvraagt of je het wel goed doet
 • vaak te laat komt of dingen kwijt bent, en daar ben je nu klaar mee
 • op een ‘kruispunt’ in je leven staat en klaar bent om het roer om te gooien

Beter niet doen als je

 • eigenlijk geen tijd vrij kunt maken
 • nog niet toe bent aan verandering
 • het doet omdat je partner of familielid het zo graag wil
 • chaotisch bent maar daar geen enkel probleem mee hebt

Opgeruimde kasten = opgeruimd leven

Investeer €497,- en maak voor altijd korte metten met de rommel. Ik beloof: opruimen zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

Veelgestelde vragen

Je hoeft niets voor te bereiden of van tevoren op te ruimen. Ik heb al vele huishoudens gezien en je hoeft je nergens voor te schamen.
Berg spullen waarvan je echt niet wilt dat ik ze tegenkom op, op een plek waar we niet zullen opruimen.
Wanneer je besluit om spullen weg te doen zijn er verschillende mogelijkheden. Een deel belandt in de afvalbak of bij het grofvuil. Waarschijnlijk is een deel geschikt om naar de kringloopwinkel gebracht te worden – in sommige gevallen kan ik dit voor je doen. Als iets kapot is, is het soms nog de moeite waard om het te (laten) maken. Ook kun je bijvoorbeeld speelgoed of kleding weggeven aan mensen die het goed kunnen gebruiken.
De prijs is inclusief online training Ruim Je Leven Op, adviesgesprek via Skype, reiskosten/reistijd en klein organizing-materiaal wat we tijdens de afspraak gebruiken. Je betaalt een vaste prijs en er zullen geen onverwachte kosten in rekening worden gebracht.
De ervaring leert dat we meestal in één ruimte van het huis werken, en binnen deze ruimte op een focusplek. Verwacht niet in één afspraak je volledige huis te kunnen aanpakken. Opruimen kost tijd en het is ook goed om er de tijd voor te nemen. De snelheid waarmee we werken is afhankelijk van hoe snel je keuzes maakt.
Bij mijn vak hoort een geheimhoudingsplicht dus je kunt ervan op aan dat je persoonlijke gegevens veilig zijn. Ook ga ik integer om met je spullen, en de spullen waarvan je besluit dat je ze weg wilt doen. Alles wat besproken wordt blijft tussen ons.
Ja, ook een overzichtelijke administratie hoort bij een opgeruimd leven. We maken een handig systeem zodat al het papierwerk wat je huis binnenkomt makkelijk verwerkt kan worden.
Betalen kan door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL13 TRIO 0338 7288 48 van Schoon Schip Organizing, onder vermelding van het factuurnummer.
Ik adviseer altijd om kinderen onder te brengen bij een oppas, wanneer wij een afspraak hebben. Dit geldt trouwens ook voor grotere huisdieren zoals honden. Dat werkt voor ons beiden het meest prettig en gefocust.
Is iets nog niet helemaal duidelijk of weet je het even niet meer? Je kunt me mailen of de vraag stellen in de besloten Facebookgroep voor deelnemers van Ruim Je Leven Op.
Wanneer je het gevoel hebt dat je geen enkel resultaat hebt bereikt en je bent niet tevreden over de dienstverlening van Schoon Schip op wat voor manier dan ook, laat het me direct weten. Niet tevreden? Dan is natuurlijk mogelijk om het volledige bedrag teruggestort te krijgen.

Over opruimcoach Iris


 • Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren van de Huishoudcoach voltooid in 2015.
 • Afgestudeerd vormgever.
 • Creatief in het bedenken van praktische oplossingen en oog voor styling.
 • Als coach ben ik positief, energiek en open. Ik zie altijd mogelijkheden. Lees hier meer over mij.
 • Waar word je blij van? Dit vind ik de belangrijkste vraag tijdens het opruimen. Ik word blij van: de Noordzee, yoga, lezen in de zon, schrijven. Inspirerende gesprekken en lachen met vrienden.

Gaan wij samen aan de slag?

In de online training leer je alles wat je moet weten over de praktijk van opruimen. Vervolgens gaan wij samen aan de slag.
Omdat je al weet waar jouw knelpunten zitten kan ik je heel gericht helpen, hartstikke efficiënt!

Stuur me een mail met daarin:
– je naam en adresgegevens
– waar je tegenaan loopt
– wat je wil bereiken

Dan neem ik z.s.m. contact met je op!

 • 06 – 30874147
 • info@ruimjelevenop.nl

Voor een snel antwoord ben ik via Whatsapp te bereiken.

Speciale wensen? Een op maat gemaakt pakket is ook mogelijk. Bel of mail even voor de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.