Ik ben Iris Schlagwein, 

free spirit, coach en schrijver

Een vrij leven, zonder overbodige ballast, is volgens mij voor iedereen haalbaar. Maar ondertussen houden we onszelf zo gevangen door allerlei angsten, twijfels en wat er door de maatschappij verwacht wordt. Hoe meer je loslaat, hoe meer je thuiskomt bij jezelf. Bij je ware verlangens. 

Waarom zou je nog vasthouden aan wat jou geen fijne energie geeft? Ik leef vanuit mijn hart, maak me geen zorgen en krijg elke dag de mooiste verrassingen. Hoe ik dat doe? Lees vooral verder.

Ik heb geen eigen huis en kan overal werken

Sinds 2016 leef ik een vrij leven. Als huisoppas woon ik elke 3 tot 4 weken ergens anders, in het huis van iemand die op vakantie is. En soms plan ik ‘vrij’ om naar het buitenland te gaan; alle vrijheid om keuzes te maken die door mijn hart worden ingegeven. Dit is niet zomaar gebeurd. In een periode van acht jaar heb ik stukje bij beetje steeds meer losgelaten. 

Actief zocht ik naar wat me tegenhield en ging daarmee aan de slag. Door energiewerk, familieopstellingen en verschillende trainingen over bewustzijnsgroei liet ik het oude los. 

Van iemand die compleet vanuit ratio leefde en hoge muren om zich heen had opgetrokken, veranderde ik naar een open, gevoelige vrouw. Deze persoonlijke en spirituele transformatie werd nog extra versterkt door deelname aan The School for the Work (2017) van Byron Katie. 

I practice what I preach

De uitspraak practice what you preach is op mijn lijf geschreven. Regelmatig zet ik grote veranderingen in gang, als ik voel dat het oude plan niet meer past. Dit is mogelijk vanwege mijn sterke vertrouwen in dat ik precies krijg wat ik nodig heb.

Thuis zonder huis

Acht jaar geleden was ik volledig opgebrand, maar nu leid ik een ontspannen leven. Hoe dat zo gekomen is?

In mijn boek deel ik mijn proces van loslaten, de bijbehorende kwetsbaarheid, pijnlijke inzichten en hoe ik uiteindelijk koos voor vrijheid. Vrijheid in denken, doen en leven. Is dat ook jouw behoefte? Lees Thuis zonder huis.

Nieuwsgierig geworden?

Leuk om van je te horen, laat hier een bericht achter! Ik sta open voor inspirerende samenwerkingen, ben benieuwd naar jouw verhaal en hoor graag wat ik voor je kan betekenen.