Ik ben Iris Schlagwein,

avonturier, huisoppas, schrijver en spreker

Een vrij en zorgeloos leven, zonder overbodige ballast en zonder stress is voor iedereen weggelegd, denk ik. Maar ondertussen houden we onszelf zo gevangen in allerlei angsten en twijfels. Hoe meer je die loslaat, hoe meer je thuiskomt bij jezelf. Waarom zou je nog doen wat je niet leuk vindt? Ik werk hard en heb toch elke dag een vakantiegevoel. Hoe ik dat doe? Lees vooral verder.

Thuis zonder huis

Sinds april 2016 heb ik geen huis meer. Ik woon om de paar weken in een ander huis, als huisoppas. Mensen vragen: Hoe voel je je ‘thuis’? Hoe doe je dat met werk en geld? Ben je nooit bang om geen huis te hebben? 

Acht jaar geleden was ik volledig opgebrand, maar nu leid ik een ontspannen, vrij leven. Ik voel me thuis in mezelf, wat er om me heen ook verandert. In mijn boek ‘Thuis zonder huis’ deel ik mijn geheim voor een zorgeloos leven.

Thuis zonder huis voor journalisten

Klik op de afbeelding om de persmap van ‘Thuis zonder huis’ in te zien, met daarin algemene informatie zoals een korte samenvatting, biografie, relevantie, preview en recensies. Andere downloads: 

Persbericht over Thuis zonder huis d.d. 23 juli 2018 

Download mockup ‘Thuis zonder huis’ 

Download achterflap ‘Thuis zonder huis’

Ultieme positiviteit is mijn talent. In iedereen, in elke situatie zie ik het goede. Orde scheppen in de chaos, vertrouwen geven en met humor en vervelende vragen 'problemen' lichter maken, is waar ik goed in ben.

Verschillende levensfilosofieën maar vooral het Taoïsme inspireren me. In 2017 heb ik deelgenomen aan the School for the Work van Byron Katie, dit heeft me van mijn sokken geblazen! Al mijn relaties zijn hierdoor veranderd en ik maak me zelden nog zorgen.

Nieuwsgierig geworden?

Ik werk graag samen, hou van een lekkere kop koffie en geef mezelf vaak nieuwe uitdagingen.
Wil je deel uitmaken van mijn reis? Leuk om van je te horen! Mail me op info@ruimjelevenop.nl.