mini-retraite

Thuiskomen bij jezelf

verschillende data in jan/feb 2019

Deze dag maak je diepe verbinding met jezelf

Merk je dat je leven soms niet lekker flowt? Wanneer je een druk leven hebt, schiet tijd voor bezinning er vaak als eerste bij in. Je hebt dan geen tijd om stil te staan en te checken of je nog op de juiste weg zit. Of hoe gelukkig je eigenlijk bent.   

Deze mini-retraite is er om een volledige dag naar binnen te keren. Zodat je kunt voelen wat je ervan weerhoudt om je mooiste leven te leiden – en dat op te lossen. 
Na deze dag voel je je kilo’s lichter. Je hebt meer helderheid over ‘wat je te doen staat’ en keert vol vertrouwen terug naar je dagelijks leven. 

  • Openen voor je innerlijke wijsheid
  • Ontspannen en helemaal jezelf zijn
  • Maximaal zes deelnemers, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht
  • We doorbreken oude patronen en onderzoeken belemmerende overtuigingen

Elke mini-retraite heeft een thema 
Zaterdag 12 januari: Loslaten & verbinden 
Zaterdag 2 februari: Voor jezelf kiezen
Zaterdag 23 februari: Wat als alles mogelijk is?

Locatie

Deze transformerende dag zal plaatsvinden in het dorp America, vlakbij Venlo. De locatie is mijn oppashuis waar ik vanaf 1 januari negen weken verblijf. Ik pas daar op drie schapen, een paar kippen en een kat. Naast het huis is de ingang naar een natuurgebied vol heide en dennenbossen, hier hangt de perfecte energie om tot jezelf te komen. 

Jouw reis begint onderweg

Ja, vanuit de Randstad ben je wel even onderweg, naar America. Geen zorgen, daar heb ik het programma op aangepast. Vanaf het moment dat jij je voordeur uitstapt begint jouw (innerlijke) reis. Laat alles wat nog moet achter je, zet je favo Spotify playlist op en vorm je intentie voor de dag. Gun jij jezelf dit waardevolle cadeau?

Wat kun je verwachten?

Ik neem je mee op reis – op reis naar jezelf. Zodat je daar, op die veilige plek, kunt thuiskomen. En kunt voelen wat je diep van binnen altijd al wist. Door je weerstand te voelen, word je je bewust van de overtuigingen die je tegenhouden. Alleen al die bewustwording zorgt ervoor dat het leven weer gaat stromen.

Diep van binnen weet je de antwoorden
In de rust en veilige omgeving waar ik voor zorg, kun je verbinding maken met je innerlijke wijsheid. De prachtige plek midden in de natuur en de groepsenergie helpen je daarbij. Extra leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en jouw verhaal te delen. 

Hoe ziet de dag eruit?

Om 10.30 uur verzamelen we en ‘landen’ we op de locatie met koffie, thee en iets lekkers. We starten om 11.oo uur met een kennismaking, een korte meditatie en de eerste oefeningen, daarna staat er een gezonde lunch klaar. 

De groep bestaat uit maximaal zes deelnemers. We werken samen, delen ervaringen en keren naar binnen. Onder andere door korte geleide meditaties, een krachtige visualisatie-oefening en een stiltewandeling. Gedurende de dag is er voldoende tijd voor jouw persoonlijke vragen. 

We sluiten de dag om 17.00 uur af. Daarna is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een kop soep met brood, zodat je niet met een lege maag naar huis gaat. 

Overzicht en kosten

  • Meditaties en oefeningen om thuis te komen bij jezelf
  • Vega lunch en genoeg gezonde snacks, sapjes en thee
  • Gelijkgestemden ontmoeten
  • Maaltijdsoep met brood als afsluiting van de dag
  • Een werkboek om de weken erna de positieve vibe vast te houden
  • Een lijst met mijn persoonlijke lees- en luistertips en favoriete meditaties

Locatie: America (Limburg) 
Tijd: 10.30 – 18.00 uur
Data mini-retraite: 12 januari, 2 februari, 23 februari 2019
Prijs per persoon: 125 euro incl. BTW

Anderen over mij:

“De coaching die ik van Iris kreeg voelde als een cadeau dat ik mezelf heb gegund. Iris begeleidde mij door kritische vragen te stellen en een veilige (niet-veroordelende) omgeving te bieden. Zo kon ik (in mijn eigen tempo) mijn denkwijze en bijbehorend gedrag onder de loep nemen. Soms ging dat heel vlot en maakte ik grote stappen, soms trapte ik gewoon gezellig weer in oude valkuilen. Ik heb een andere kant van mezelf mogen bekijken, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in dat de dingen lopen zoals ze op dat moment moeten lopen. Een heel waardevol traject wat hielp een nieuwe weg te kiezen. De warme en humorvolle begeleiding van Iris heeft me veel steun gegeven.”

- Marenne, Veldhoven

“Iris neemt je mee op reis… op reis naar je hart. Via haar eigen verhaal; de oorsprong van haar nomadenbestaan, weet zij op een unieke wijze te inspireren! Haar non-verbale communicatieve vaardigheden en bruisende persoonlijkheid maken deze workshop interessant, opbouwend en lekker interactief. 
Kom in beweging. Durf je valse veiligheid los te laten. Luister naar de avonturen van deze moderne nomade. De levenswijsheid en vreugde die dit haar heeft gebracht, zullen jou inspiratie & lef geven.”

- Anne Marie, Den Haag

Wil je liever een privé transformatiedag meemaken?

Tijdens een privé transformatiedag werk je niet in een groep maar uitsluitend met mij. We kunnen nog dieper gaan want de dag wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Prijs: 275 euro incl. BTW 
Data op aanvraag in de periode van 1 januari – 1 maart 2019. Weekenddagen zijn mogelijk. De tijden zijn hetzelfde als bij de groepsdagen.

Ik zet al mijn ervaring en energie in om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Voel je dat jij dit nodig hebt? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in America! 

Anderen over mijn verhaal:

“Ik heb met veel aandacht je boek gelezen. Het gaat heel diep, je citeert grote inzichten. Je schroomt niet jezelf aan te pakken. Je durft stappen te nemen die menigeen van de mensen niet zouden durven doen. En je gaat op onderzoek uit, je leest de groten der aarde. Je citaten zijn bijzonder toepasselijk en verhelderend. Je hebt me soms doen huilen, omdat ik me in veel dingen herken. Iris, ik vind het een bijzonder goed boek, ga door op je ingeslagen weg en laat het ons weten via je boeken!”

- Heleen

“Je boek in één ruk uitgelezen. Wat een feest der herkenning. Ik heb genoten, een traan gelaten (voor jou maar vooral voor mezelf), en veel dingen hebben me ook weer aan het denken gezet. De controle loslaten, zo min mogelijk verwachtingen hebben, uitspreken hoe ik me voel en vooral durven vertellen waaraan ik behoefte heb. Bedankt hiervoor.”

- Laury, Den Haag

"Het is mijn missie om je te laten ervaren wat thuis bij jezelf is, zodat je met vertrouwen in het leven staat"

Iris Schlagwein

Ik ben transformatiecoach, fulltime avonturier en auteur van het boek ‘Thuis zonder huis’. Na een diepgaand proces van onderzoeken wie ik werkelijk ben, geef ik me over aan het leven, in het volste vertrouwen dat het klopt wat er op mijn pad komt. O.a. verschillende meditatieretraites in binnen- en buitenland en een intensieve training van Byron Katie hebben me deze innerlijke vrijheid gebracht. Oosterse wijsheden uit het Taoïsme en Ad Vaita inspireren me, net als hedendaagse schrijvers als Don Miguel Ruiz, Marianne Williamson en Neale Donald Walsch. 
Dit gevoel, wat ik ‘thuis’ noem, deel ik graag met vrijheidszoekers die de eerste stappen op hun spirituele pad zetten. 

Tot slot, de veelgestelde vragen

Na ontvangst van je aanmeldformulier ontvang je een mail met daarin de betaalgegevens. Laat het me weten wanneer je de kosten zakelijk wilt aftrekken, dan stuur ik een factuur voor het bedrag plus daarbovenop de BTW. 

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, krijg je binnen 24 uur bericht met de betaalgegevens. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief. Een week voordat de retraite begint ontvang je een informatiemail met info over wat je mee kunt nemen, de exacte locatie en bijzonderheden.  

Dat is mogelijk, laat dan per mail even weten hoe laat je aankomt op station Horst-Sevenum. Vanaf daar is het nog maximaal 10 minuten rijden naar de locatie. Eventueel is het ook een optie om te carpoolen. Wanneer de groepssamenstelling duidelijk is zal ik daar een mail over sturen.

Jazeker! Geef op je aanmeldformulier aan wat je wel en niet mag en ik zorg dat er ook binnen jouw dieet genoeg lekker en gezond eten is. 

Dat snap ik heel goed! Toch denk ik dat het niet voor niets is dat je interesse hebt. Heb je specifieke vragen of een persoonlijke probleem wat je wil bespreken, voordat je je aanmeldt? Mail me je vraag en telefoonnummer op info@ruimjelevenop.nl en we overleggen wat voor jou het beste is.