mini-retraite

Thuiskomen bij jezelf

26 mei in Den Haag

Deze dag maak je diepe verbinding met jezelf

Merk je dat je leven soms niet lekker flowt? Wanneer je een druk leven hebt, schiet tijd voor bezinning er vaak als eerste bij in. Je hebt dan geen tijd om stil te staan en te checken of je nog op de juiste weg zit. Of hoe gelukkig je eigenlijk bent.   

Deze mini-retraite is er om een volledige dag naar binnen te keren. Zodat je kunt voelen wat je ervan weerhoudt om je mooiste leven te leiden – en dat op te lossen. 
Na deze dag voel je je kilo’s lichter. Je hebt meer helderheid over ‘wat je te doen staat’ en keert vol vertrouwen terug naar je dagelijks leven. 

  • Openen voor je innerlijke wijsheid
  • Ontspannen en helemaal jezelf zijn
  • Maximaal drie deelnemers, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht
  • We doorbreken oude patronen en onderzoeken belemmerende overtuigingen

Wat kun je verwachten?

Ik neem je mee op reis – op reis naar jezelf. Zodat je daar, op die veilige plek, kunt thuiskomen en kunt voelen wat je diep van binnen altijd al wist. Door eventuele weerstand te voelen, word je je bewust van de overtuigingen die je tegenhouden. Alleen al die bewustwording zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen.

In de rust en veilige omgeving waar ik voor zorg, kun je verbinding maken met je innerlijke wijsheid. Extra leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en jouw verhaal te delen. 

Locatie

De locatie is mijn oppashuis in Den Haag waar ik vanaf eind maart bijna drie maanden op een lieve kat pas. Het huis is ruim en licht, heeft een grote tuin en is op loopafstand van Den Haag CS en Laan van NOI. 

innerlijke stem ontdekken

Deelnemers over de mini-retraite:

“Ik ben dankbaar dat ik mezelf deze mini-retraite cadeau heb gedaan. Dankbaar voor de plek, de ruimte en de begeleiding die Iris bood. Een dag doorbrengen ‘aan het einde van de wereld’, voor mij letterlijk ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Mijn hoofd kon tot rust komen en er was ruimte om te zijn. Als ik er nu ‘even uit wil’, denk ik terug aan die dag en ben ik weer even helemaal zen.”

- Marije

“Een fijne dag voor jezelf, om de tijd en gelegenheid te hebben eens écht bij jezelf stil te staan. En dat in een mooie groep met gelijkgestemden die je nog nooit ontmoet hebt, maar die toch gauw vertrouwd en veilig voelt. Iris is daarbij een fijne begeleider, die eerlijke vragen durft te stellen en zichzelf ook kwetsbaar opstelt. Echt een aanrader!”

- Julia

“Een goed georganiseerde mini-retraite, met meditaties en een stilte-wandeling in het nabij gelegen bos. Het thema Loslaten en verbinden kwam heel mooi in de meditaties tot uiting. Bij de maaltijden was rekening gehouden met mijn veganistische eetgewoonten, wat heel fijn was.”

- Anne

Hoe ziet de dag eruit?

Om 10.00 uur verzamelen we en ‘landen’ we op de locatie met koffie, thee en iets lekkers. We starten om 10.3o uur met een kennismaking, een korte meditatie en de eerste oefeningen, daarna staat er een verse lunch klaar. 

De groep bestaat uit maximaal drie deelnemers. We werken samen, delen ervaringen en keren naar binnen. Onder andere door korte geleide meditaties, een krachtige visualisatie-oefening en een stiltewandeling. Gedurende de dag is er voldoende tijd voor jouw persoonlijke vragen. 

We sluiten de dag om 16.30 uur af. Daarna is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van thee en gezonde snacks, zodat je niet met een lege maag naar huis gaat. 

Overzicht en kosten

  • Meditaties en oefeningen om thuis te komen bij jezelf
  • Vega lunch en genoeg gezonde snacks, sapjes en thee
  • Ruimte voor jouw persoonlijke vragen
  • Gelijkgestemden ontmoeten
  • Een werkboek om de weken erna de positieve vibe vast te houden
  • Een lijst met mijn persoonlijke lees- en luistertips en favoriete meditaties

Locatie: Den Haag
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Datum: zondag 26 mei 2019

Prijs per persoon: 125 euro incl. BTW

Anderen over mij:

“De coaching die ik van Iris kreeg voelde als een cadeau dat ik mezelf heb gegund. Iris begeleidde mij door kritische vragen te stellen en een veilige (niet-veroordelende) omgeving te bieden. Zo kon ik (in mijn eigen tempo) mijn denkwijze en bijbehorend gedrag onder de loep nemen. Soms ging dat heel vlot en maakte ik grote stappen, soms trapte ik gewoon gezellig weer in oude valkuilen. Ik heb een andere kant van mezelf mogen bekijken, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in dat de dingen lopen zoals ze op dat moment moeten lopen. Een heel waardevol traject wat hielp een nieuwe weg te kiezen. De warme en humorvolle begeleiding van Iris heeft me veel steun gegeven.”

- Marenne, Veldhoven

“Iris neemt je mee op reis… op reis naar je hart. Via haar eigen verhaal; de oorsprong van haar nomadenbestaan, weet zij op een unieke wijze te inspireren! Haar non-verbale communicatieve vaardigheden en bruisende persoonlijkheid maken deze workshop interessant, opbouwend en lekker interactief. 
Kom in beweging. Durf je valse veiligheid los te laten. Luister naar de avonturen van deze moderne nomade. De levenswijsheid en vreugde die dit haar heeft gebracht, zullen jou inspiratie & lef geven.”

- Anne Marie, Den Haag

Wil je liever 100% aandacht voor jou?

Dan is een dag ‘Thuiskomen bij jezelf´ ook mogelijk. Tijdens zo’n dag privé coaching werk je niet in een groep maar uitsluitend met mij. We kunnen dieper ingaan op jouw vraag, want ik stem het programma volledig af op je persoonlijke wensen en behoeften. Ik zet al mijn ervaring en liefdevolle aanwezigheid in om samen met jou stappen te zetten die je verder helpen. 

Prijs: 275 euro incl. BTW 
Data op aanvraag, in de periode van 1 april – 18 juni 2019. We werken van 10.o0 tot 16.00 uur. Weekenddagen of dagdelen zijn mogelijk, mail me even met jouw wens. 

 Voel je dat je hieraan toe bent? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in Den Haag! 

Gijs over de privé Transformatiedag:
“Na nog niet eens een hele dag gesprekken en activiteiten gericht op zingeving, of zoals zij het noemt, thuiskomen bij jezelf, heb ik een helder to-do-lijstje en is mijn zelfvertrouwen sterk gegroeid dat het me gaat lukken ook. Ik raad het iedereen aan!”

Anderen over mijn verhaal:

“Ik heb met veel aandacht je boek gelezen. Het gaat heel diep, je schroomt niet jezelf aan te pakken. Je durft stappen te nemen die menigeen van de mensen niet zouden durven doen. En je gaat op onderzoek uit, je leest de groten der aarde. Je citaten zijn bijzonder toepasselijk en verhelderend. Je hebt me soms doen huilen, omdat ik me in veel dingen herken. Iris, ik vind het een bijzonder goed boek, ga door op je ingeslagen weg en laat het ons weten via je boeken!”

- Heleen

“Je boek in één ruk uitgelezen. Wat een feest der herkenning. Ik heb genoten, een traan gelaten (voor jou maar vooral voor mezelf), en veel dingen hebben me ook weer aan het denken gezet. De controle loslaten, zo min mogelijk verwachtingen hebben, uitspreken hoe ik me voel en vooral durven vertellen waaraan ik behoefte heb. Bedankt hiervoor.”

- Laury, Den Haag

"Het is mijn missie om je te laten ervaren wat thuis bij jezelf is, zodat je met vertrouwen in het leven staat"

Iris Schlagwein

Ik ben coach, fulltime avonturier en auteur van het boek ‘Thuis zonder huis’ (2018). Na een diepgaand proces van onderzoeken wie ik werkelijk ben, geef ik me over aan het leven, in het volste vertrouwen dat het klopt wat er op mijn pad komt.

Verschillende meditatieretraites in binnen- en buitenland en een intensieve training van Byron Katie hebben me deze innerlijke vrijheid gebracht. 
Oosterse wijsheden uit het Taoïsme en Ad Vaita inspireren me, net als hedendaagse schrijvers als Don Miguel Ruiz, Marianne Williamson en Neale Donald Walsch. 
Dit gevoel, wat ik ‘thuis’ noem, deel ik graag met vrijheidszoekers die de eerste stappen op hun spirituele pad zetten. 

Tot slot, de veelgestelde vragen

Na ontvangst van je aanmeldformulier ontvang je een mail met daarin de betaalgegevens. Laat het me weten wanneer je de kosten zakelijk wilt aftrekken, dan stuur ik een factuur voor het bedrag plus daarbovenop de BTW. 

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, krijg je binnen 24 uur bericht met de betaalgegevens. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief. Een week voordat de retraite begint ontvang je een informatiemail met info over wat je mee kunt nemen, de exacte locatie en bijzonderheden.  

Ja, heel goed zelfs! Vanaf station Den Haag Laan van NOI wandel je in minder dan 10 minuten naar de locatie. Eventueel is het ook een optie om te carpoolen. Wanneer de groepssamenstelling duidelijk is zal ik daar een mail over sturen.

Ja, je kunt in de straat parkeren en op zaterdag is dat zelfs gratis. Eventueel is het ook een optie om te carpoolen. Wanneer de groepssamenstelling duidelijk is zal ik daar een mail over sturen.

Jazeker! Geef op je aanmeldformulier aan wat je wel en niet mag en ik zorg dat er ook binnen jouw dieet genoeg lekker en gezond eten is. 

Dat snap ik heel goed! Toch denk ik dat het niet voor niets is, dat je interesse hebt. Heb je specifieke vragen of een persoonlijke probleem wat je wil bespreken, voordat je je aanmeldt? Mail me je vraag en telefoonnummer op info@irissschlagwein.nl en we overleggen wat voor jou het beste is.